Bachbloesem 

 

Wat houd Bach bloesem therapie in? 

De Bach bloesem remedie baseert zich op het idee van Dr. E Bach (1886 - 1936) dat bij het genezen van kwalen en ziektes moet worden gekeken naar de persoonlijkheid van mensen. Bach was ervan overtuigd dat die van grote invloed zou kunnen zijn op iemands ziekte. Hij ontwikkelde enkele tientallen remedies op basis van de geneeskrachtige werking van bloesems van bomen en planten. Bij iedere gemoedstoestand past een remedie, bijvoorbeeld 'irritatie'. De Bach bloesemdruppels helpen u beter om te kunnen gaan met bepaalde emoties. Zo kunnen bijvoorbeeld trauma's, angsten en lichamelijke klachten worden behandeld. De bach-bloesemtherapie stelt dat bepaalde bloemen,  andere plantenonderdelen en ook zuiver bronwater "energie" bevatten die heilzaam zou zijn om ziekte als gevolg van een niet bij een mens passende leefwijze te voorkomen. 

 

 

Waar kun je bachbloesem voor inzetten

 

De geheel natuurlijke originele Bach bloesemremedies helpen ons, om onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te houden en in harmonie met onszelf te blijven.
Een vriendelijke helpende hand van de natuur om ons emotionele evenwicht terug te vinden en vol vertrouwen vooruit te kijken.

Herkent u  een of meerdere gemoedsstemmingen bij uzelf en kunt u  hier niet zelf uitkomen, heeft u  er last van, functioneert u er slechter door?
Dan kan een mix of een enkele remedie van de Bach bloesems u helpen.
De Bach bloesemremedies mag u naast uw reguliere medicijnen gebruiken. Ze vervangen deze niet.

Waar kunt u  de Bach bloesems onder andere bij inzetten;

* adhd
* concentratie
* verschillende angsten
* stress
* puberteit
* examens
* verwerken van…
* overgang
* doorbreken van patronen

 

 

 

Consult


Er zijn 2 soorten consulten mogelijk. Een kort en een lang consult. 
De korte consulten zijn voor de 'simpele'vragen en de lange consulten voor een gehele doorlezing wat u nodig heeft. 
Twijfelt u welk consult bij u van toepassing is? vraag dit gerust aan me. 

Kosten: 
Kort consult: 10,00
lang consult: 30,00

Dit is inclusief de begeleiding. 
exclusief de voorgeschreven producten 

( het kan ook zijn dat we een gecombineerde therapie nodig hebben. Dit valt onder 1 consultprijs) 

 

Belangrijk: 
Ik ben geen arts, de oliën zullen dan ook geen medicatie vervangen en alleen maar ondersteunend kunnen werken op een natuurlijke manier. Bij medische klachten of bij gebruik van voorgeschreven medicatie raad ik aan om eerst met de arts/specialist te overleggen, voordat u de bach bloesem gaat gebruiken. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade, direct of indirect, bij het gebruik van de bach bloesem en mixen. U krijgt een gebruiksaanwijzing mee geleverd bij de mix en als u vragen heeft kunt u deze altijd stellen.