Voorstellen

Tamar

Eigenaar en hoofdinstructeur

Ik ben Tamar Renes en geboren op 20 augustus 1990.
Ik ben opgegroeid met dieren om mij heen, dit heeft mij altijd erg geboeid. Van mijn eerste hond (dalmatiër Aviva, 10-02-1995/23-03-2011) heb ik veel geleerd. Daarom was de keuze niet moeilijk om een MBO diermanagment opleiding te gaan volgen. In deze opleiding werd er ook verwacht om stage te lopen. Ik ben terecht gekomen op de Martin Gaus hondenschool in Bergen op Zoom. Na een tijdje te hebben meegelopen was ik zo enthousiast dat ik de instructeurcursussen ben gaan volgen ( instructeur 1, 2 en 2a) en deze ook met goed gevolg heb afgesloten. Ik ben op de Martin Gaus school in Bergen op Zoom mij steeds meer gaan verdiepen in het lesgeven. Hierna ben ik stage gaan lopen in Lelystad om nog meer kennis op te doen.
Na al mijn ervaring met honden heb ik besloten om dit in de praktijk te gaan brengen en een hondenschool te gaan starten om mensen te helpen met hun hond.

Zelf ben ik een trotse baas van Kayits, een Aussie reu ( geboren in juni 2021). Kayits traint momenteel zelf ook bij ons op de hondenschool om alle basiscommando's te leren. Daarnaast word hij ingezet als hulphond en mag hij natuurlijk alle nieuwe trucs die we bedenken eerst uittesten. 
Jessie, een Stafford teefje. Jessie mag vooral achter de schermen alle nieuwe tips en trucs uitproberen zodat we deze weer in de les kunnen gebruiken.

In loving memory: 
Levi, (geboren op 28-03-2011) een Oud duitse herder reu 
Yoffi (geboren op 24-04-2014) een aussie reu. 
Mijn spiegels waarvan ik heel veel heb mogen leren. Allerlei tips en trucs die ik nu ook aan jullie kan doorgeven. 
 

Het mooie aan dit beroep vind ik de combinatie van mens en dier. Doordat wij u leren wat uw hond wil weten van u en wij u leren te vertellen tegen de hond wat u wil. Zo creëer je een fantastische band tussen u en uw hond.

Het is toch een pracht plaatje als baas en hond elkaar begrijpen en elke dag met plezier aan het werk gaan!