Waarom onze hondenschool?

Er zijn in Nederland veel hondenscholen en bij elke hondenschool kun je ander soort opvoeding kiezen.
Vaak zijn de groepen waarin je les krijgt erg groot waardoor de individuele aandacht minder is.
Wij vinden dat deze aandacht juist erg belangrijk is. Ieder wil een gezellige maar ook luisterende huishond. De groepjes zijn bij ons daarom ook niet groter dan ongeveer 6 honden. Mocht het een keer voorkomen dat er toch meer honden deelnemen aan dezelfde cursus zorgen wij ervoor dat er meerdere instructeurs aanwezig zijn om u toch de verdiende aandacht te kunnen geven. 
Er wordt bij ons veel aandacht besteed aan dagelijkse zaken. Het is natuurlijk erg leuk en gemakkelijk dat de hond kan zitten en liggen maar er zijn ook zaken in het dagelijks leven die erg gemakkelijk zijn maar wat je niet zomaar overal op elke hondenschool leert. Denk bijvoorbeeld aan rustig blijven als er mensen op straat naar je toekomen om de weg te vragen, of rustig meelopen aan de lijn, of opspringen bij bezoek. Ook aan deze dagelijkse bezigheden wordt aandacht besteed.
Ook vinden wij het belangrijk dat u leert wat er omgaat in het koppie van de hond. Ze kunnen ons immers niet vertellen wat zij denken. Maar wij kunnen hier wel een deel van leren. Wat betekent het eigenlijk als een hond bij een andere hond zijn kop op zijn schouder legt, of waarom loopt mijn hond elke keer te geeuwen als ik aan hem vraag te gaan zitten?
Ook op dit soort vragen krijgt u antwoord.

Waar vind u onze hondenschool? 

Na enkele malen verhuist te zijn rondom Bergen op Zoom hebben we nu een geweldige lokatie gevonden waar we ongestoord kunnen blijven trainen. 
We hebben de beschikking over een trainingsveld buiten met verlichting en als het slecht weer is kunnen we uitwijken naar binnen. 
binnen zullen sommige lessen wat aangepast worden ivm de ondergrond maar u staat in ieder geval lekker droog. 
De hondenschool is gevestigd in Steenbergen  en goed bereikbaar via bus of auto vanaf het eiland Tholen en Bergen op Zoom.